In Breda een kapper vinden

Met een goed verzorgd uiterlijk bereikt u meer, zo simpel staan de feiten er voor. We zorgen dan ook goed voor onszelf om een goede uitstraling te hebben. Een mooi verzorgde haardracht is hierbij onmisbaar. Het is heerlijk om even bij de kapper te zitten en u volledig in de watten te laten leggen. Met een fris verzorgd kapsel loopt u de deur weer uit. In Breda een kapper vinden, gaat zonder al teveel moeite. Maar wilt u uw haar laten verzorgen door een goede kapper, dan kiest u voor Bert Haarmode, uw professionele kapper.

Van alle markten thuis

Bert Haarmode is specialist op het gebied van de meest uiteenlopende kapsels voor zowel dames als heren. U kunt bij ons terecht voor het bijwerken van uw huidige kapsel, maar ook als u compleet iets anders wilt, helpen wij u graag. Ons team bestaat uit een aantal enthousiaste en goed opgeleide medewerkers die u met een lach begroeten. Tijdens ons werk maken we graag een praatje met u. Knippen en kleuren in onze gezellige kapsalon is een ontspannende ervaring waarbij we net zo lang doorwerken tot u tevreden bent en de kapsalon met een stralende lach verlaat.

De technieken

Wij kunnen de meest uiteenlopende technieken op het gebied van knippen en kleuren voor u uitvoeren. Ook als u kiest voor een permanent of watergolf, zit u bij ons goed. Wij volgen de trends op de voet en we zorgen ervoor dat we deze tot in de details beheersen. Weet u niet goed wat u met uw haar aan moet, dan voorzien wij u graag van advies. Ook wanneer u een idee in uw hoofd heeft wat niet bij uw gezicht of haar past, dan zullen wij u dit in alle eerlijkheid vertellen.

Een afspraak is snel gemaakt

Een afspraak bij Bert Haarmode is snel gemaakt. U kunt dit telefonisch doen, maar ook bij ons is de kapsalon. Ons team van kappers staat van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. U komt toch ook snel bij ons langs voor een goed verzorgd kapsel?

Neem contact op!