Bert Haarmode: dé dameskapper in Breda

De meeste dames gaan graag naar de kapper. Haar is erg belangrijk voor ons en u wilt dan ook alleen uw haar laten knippen en kleuren door een kapper die u vertrouwt. Bert Haarmode is een gespecialiseerde dameskapper en bent u eenmaal door ons geholpen, dan wilt u nooit meer anders. Bert Haarmode is de professionele kapper waar u moet zijn!

Wij temmen uw wilde haren

Dé dameskapper in Breda - Bert Haarmode

Wij helpen u graag om uw kapsel in goede staat te houden. Ook wanneer u eens compleet iets anders wilt, realiseren wij dit graag voor u. Ons team bestaat uit medewerkers met een uitstekende kappersopleiding en jarenlange ervaring. Wij hebben inzicht in welke kapsels en kleuren heel goed of juist minder goed bij uw gezicht staan. Onze adviezen zijn eerlijk en we melden het dan ook wanneer wij uw idee niet geschikt vinden. Alleen op deze wijze kunnen wij u met een tevreden gezicht onze kapsalon laten verlaten. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarmode.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken. Wij knippen en kleuren niet alleen uw haren wanneer u hierom vraagt. Ook zijn wij gespecialiseerd in permanent en watergolven. Wij gebruiken alleen de beste haarproducten en kleurtechnieken. Terwijl wij uw haar knippen, kleuren en/of verzorgen, maken wij ook graag een gezellig praatje. Hoe u het ook went of keert, na een afspraak bij Bert Haarmode, stapt u als ander mens de deur uit. Ons werk is pas klaar wanneer u onze salon met een tevreden gevoel verlaat.

Maak snel een afspraak

Wilt u uw laten verrassen door de kwaliteiten die wij als professionele kapper in huis hebben? Dan maakt u snel een afspraak. U kunt ons hiervoor bellen, maar ook bij ons in de kapsalon is het mogelijk om een afspraak bij een van onze medewerkers te maken. Het team van Bert Haarmode staat van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar om u van een nieuwe of opgefriste coupe te voorzien.

Neem contact op!