Op zoek naar een goede kapper in Breda

De ene persoon maakt het niet zoveel uit hoe het haar zit, muts op en de deur uit. Bij vele anderen is het haar een van de meest belangrijke zaken op het gebied van uiterlijke verzorging. Een bezoek aan de kapper op regelmatige basis is van velen een aangename tijdsbesteding. Toch willen we onze geliefde wilde haren die door iedere willekeurige kapper laten temmen. Bent u dan ook op zoek naar een goede kapper in Breda, dan moet u zeker bij Bert Haarmode zijn.

Bert Haarmode: voor dames en heren

Bert Haarmode is de kapper in Breda waar zowel dames en heren terecht kunnen. Wij maken van uw haar weer een prachtig kapsel. Of het nu alleen om bijpunten gaat of om een complete metamorfose, ons kundig team kan alles aan. Wij adviseren u ook graag als u niet goed weet welk kapsel het beste bij u staat. Mocht u wensen hebben waarvan wij denken dat dit niet mogelijk is met uw haar, omdat het te schadelijk is, dan zullen wij u hier een eerlijk oordeel over geven. Wij zijn namelijk pas tevreden als u het bent.

Een deskundig team

Goede kapper in Breda - Bert Haarmode

Bij Bert Haarmode werkt een deskundig team bestaande uit medewerkers die hun vak verstaan. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden onze kapsalon verlaat. Dit vertalen wij niet alleen in door u van de prachtigste kapsels te voorzien, maar ook door u met een lach te knippen en te kleuren. Wij zijn trots op ons werk en we laten dit dan ook zien door onze manier van werken. Kwaliteit staat bij ons voorop en onze medewerkers hebben dan ook jaren ervaring en een uitstekende opleiding gevolgd. Regelmatig volgen we opfriscursussen om onze kennis bij te spijkeren en de nieuwste trends op het gebied van knip- en kleurtechnieken onder de knie te krijgen.

Maak uw afspraak

Voor een goede kapper in Breda moet u bij Bert Haarmode zijn. U maakt eenvoudig uw afspraak per telefoon en wij staan op het afgesproken tijdstip voor u klaar. Wij begroeten u met een lach en zorgen ervoor dat u graag weer bij ons terugkomt. Knippen, kleuren, permanent, het kan bij Bert Haarmode allemaal.

Neem contact op!